Assegurances per a empreses al millor preu per al teu negoci

T’oferim un ampli ventall d'assegurances per a empreses adaptades a la teva mida i a una òptima relació qualitat-preu

Disposem d’un gran equip de professionals capacitats per gestionar tot tipus de risc amb la màxima solvència i amb un assessorament integral i personalitzat, per fer més rendible i segur el teu negoci.

Protegeix el teu negoci com es mereix

Amb les assegurances per a empreses t’ajudem a protegir el patrimoni del teu negoci amb l’assegurança idònea que s’adapti a tot tipus de risc i d’acord a les característiques de la teva activitat.

I ara també, cobertures especials per al servei de lliuraments a domicili i per protegir els empleats que realitzen teletreball:

  • Servei a domicili: Queden cobertes les possibles reclamacions pels danys en els lliuraments a domicili o càtering dins de la cobertura de "treballs fora". A més s'amplia la cobertura per si roben al cobrador o transportista de camí al banc o durant els lliuraments.
  • Teletreball: Incloem la protecció dels equips ofimàtics usats per al teletreball en cas que pateixin danys per incidents com caigudes, vessaments de cafè, etc., a més de la recuperació dels arxius que s'hagin perdut en cas d'avaria per una sobretensió. També podem donar cobertura als accidents laborals que tinguin lloc en els domicilis dels empleats dels assegurats que teletreballen.

Tot seguit, et detallem tot el que podem fer per al teu negoci!

Necessites alguna altra assegurança especialitzada?

Contacta'ns i els nostres assessors buscaran la pòlissa més adequada a les teves necessitats. Treballem amb un ampli ventall d'asseguradores per oferir-te la que més s'ajusti a tu.

Sempre amb la millor relació qualitat-preu!

Assegurances per a la llar, vehicle, salut i ciber seguretat - ASSEGURIS

Assegurances
PER A EMPRESES

Des d’Asseguris treballem amb la vocació d’oferir-te un servei integral en l’àmbit de les assegurances, ajustat a la mida del teu negoci; tant si ets una empresa, una PIME, un autònom o una associació i/o col·lectivitat.

Assegurances per a la llar, vehicle, salut i ciber seguretat - ASSEGURIS

Assegurances
PER A PARTICULARS

T'oferim un servei integral amb assegurances per als particulars i les famílies, amb una àmplia cartera de companyies líders al mercat de grans marques asseguradores, de primera línia i de màxima solvència.

+1

AMB L'EXPERIÈNCIA DE SERHS

+2500

CLIENTS CONFIEN EN ASSEGURIS

9

PROFESSIONALS AL TEU SERVEI

+50

PROVEÏDORS
PUJAR