Qui som

Asseguris, la teva correduria d’assegurances de confiança al Maresme

Asseguris Mediterraneum C.A. és una empresa creada l’any 2004 a Pineda de Mar (El Maresme), dins la divisió de negoci de Serveis de SERHS.

Tot i que som una empresa relativament jove, ens avala una trajectòria de més de 30 anys com assessors al sector de les assegurances, amb especial força en l'àmbit de les grans empreses, PIMES, associacions i col·lectius.

L'equip d'Asseguris està format per 8 professionals consolidats i consolidades

Tots ells amb una llarga trajectòria i experiència professional en el món de les assegurances

  • Ens convertim en els teus assessors i assessores; t’ajudem a prendre la millor decisió en el teu àmbit com a particular, o pel teu negoci, si ets una empresa.
  • Volem el teu benestar, la teva tranquil·litat, per això la teva plena confiança i satisfacció màxima són els eixos en la nostra relació. Gestionem tota mena de risc i t’oferim sempre la millor relació qualitat-preu.
  • Tramitem els sinistres amb la màxima cura i confidencialitat, sempre vetllant pels teus interessos i el teu benestar; des del moment de l’ocurrència fins al cobrament total de la indemnització que es correspon.

Qui és qui?

Direcció

Aurora Codina
Invisible

Assessors comercials

Mª Carmen Velasco
Invisible

Comercials administratives

Tramitació de sinistres

Gestió de rebuts

Administració

Ester Tubert
invisible

Els valors fonamentals d'Asseguris són:

Personalització

T'aportem el seguiment de les teves necessitats des del primer contacte i durant el recorregut de la teva experiència amb nosaltres.

Confiança mútua

Et donem la garantia de vetllar pel teu benestar amb les millors condicions i servei de les marques asseguradores de referència.

Satisfacció del client

El teu èxit és la nostra prioritat. Per això posem al teu abast cobertures i serveis, acords a les teves necessitats de cada moment.

Creació de valor

Som més que una corredoria d'assegurances. Volem donar sentit a la teva seguretat, la teva tranquil·litat i el teu benestar.

Anàlisi del mercat

Treballem amb 24 companyies asseguradores líders en el nostre sector, la qual cosa ens permet oferir-te el millor producte al millor preu.

Millora contínua

Equips d'assessors i assessores constantment en formació, per oferir-te les últimes tendències i serveis qualificats que garanteixin el teu benestar i la teva seguretat.

Som una empresa àgil en la contractació d'assegurances, propera i sempre amb una actitud proactiva per tal d'oferir-te les millors solucions

Socialment responsables

En tant que empresa de SERHS, disposem d’un Pla propi de Responsabilitat Social Corporativa

L’objectiu és conciliar el creixement econòmic i la competitivitat, amb el desenvolupament social i la millora del medi ambient.

Hem desenvolupat accions tant internes com externes per traçar un Pla estratègic on s’especifica el camí a seguir en matèria de medi ambient, qualitat i prevenció de riscos laborals. Treballant adequadament i de forma contínua aquests tres aspectes aconseguim garantir el nostre coneixement i la nostra rendibilitat.

Entre els nostres objectius destaquem:

Augmentar la confiança dels clients i empreses proveïdores en els nostres productes i serveis.

Potenciar el nostre compromís amb la seguretat dels treballadors i treballadores amb l'ús d’eines innovadores i prevenció de riscos laborals.

Evolucionar cap a una producció sostenible, tenint molta cura de l’entorn natural a on estan situades les nostres instal·lacions.

Créixer en matèria d’ajuts socials cap als nostres col·laboradors i col·laboradores.

Vols saber més sobre Asseguris?

Consulta tots els productes i serveis al nostre catàleg corporatiu

PUJAR